duminică , 28 noiembrie 2021 2:54 pm
Iasi booked.net
-1°C

La Voinești, directorul școlii are COVID-19. Și la Colegiul „Ghe. Asachi“, un profesor a fost testat pozitiv

La școala din Voinești, directorul unității de învățământ „Ioanid Romanescu“ are COVID-19. Directorul adjunct s-a testat și a ieșit negativ,  în timp ce secretarul școlii urmează să facă testarea COVID-19.

La acest moment, Direcția de Sănătate Publică Iași va declanșa o anchetă epidemiologică la unitatea de învățământ din Voinești.

Nu se pune problema suspendării cursurilor deoarece prevederile Ministerului Educației, coroborate cu cel ale Ministerului Sănătății, vorbesc despre această posibilitate doar în cazul în care un elev și până la trei dintre aceștia sunt infectați cu COVID-19. Doar în acea situația se ia această decizie, notează bzi.ro.

Un profesor a fost depistat pozitiv la Colegiul Tehnic „Ghe. Asachi“. Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean au anunțat că există un profesor a fost depistat pozitiv cu COVID-19, însă nu au oferit mai multe detalii. La Colegiul „Ghe. Asachi“ a fost demarată o acheta epidemiologică.

Din câte se pare, profesorul confirmat cu COVID-19 ar fi stat două ore la ședința de consiliu a Colegiului Ghe. Asachi“, la care au paticipat peste 70 de colegi, mai notează sursa citată.

Recomandări

Accident rutier în localitatea Voinești

Accident rutier în această după-amiază. Un autoturism a intrat într-un copac, pe DJ 248 A, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *