duminică , 12 iulie 2020 11:53 am
Iasi booked.net
-1°C

La Valea Lupului vor fi construite noi blocuri cu ieșire la drumul european (FOTO)

Mai multe tronsoane de bloc cu 6 etaje vor fi construite în Valea Lupului, aproape de rondul ERA. Potrivit apix.ro, investitorii au la dispoziție o suprafață totală de aproape 6.000 mp, iar proiectul de plan urbanistic zonal prevede construirea de locuințe colective, spații de cazare, birouri și alimentație publică.

Din planșa urbanistică rezultă că vor fi amenajate cel puțin patru corpuri de clădire. Deși are obligația să ofere în mod public informații detaliate despre proiect, Primăria Valea Lupului s-a limitat doar la publicarea anunțului de consultare publică: fără planșe urbanistice și alte detalii. Culmea, în anunț, Primăria susține că aceste informații sunt disponibile pe site. Lângă acest anunț există un alt document (o planșă urbanistică), dar care nu are legătură cu proiectul propus la drumul european.

Pe grupul „Implicat Valea Lupului Iași”, de unde au fost preluate majoritatea fotografiilor aferente acestui text, proiectul a stârnit deja discuții. În general, locuitorii din zonă și-au arătat nemulțumirea față de intenția investitorilor (firma M&COV SRL) de a construi în acea zonă. Principalele argumente vizează regimul mare de înălțimea, posibila afectare a rețelelor de utilități și traficul.

loading...

Recomandări

Primăria va construi un nou pasaj spre zona Bucium

Municipalitatea intenționează să realizeze o nouă legătură a zonei Bucium cu restul orașului. Este vorba …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *