duminică , 28 februarie 2021 5:15 am
Iasi booked.net
-1°C

La Spitalul din Suceava nu mai sunt locuri la ATI

Spitalul Judetean de Urgenta din Suceava nu mai dispune de paturi libere la ATI pentru pacientii depsistati pozitiv cu COVID-19.

Potrivit Prefecturii Suceava, din totalul celor 574 pacienti internati  201 sunt diagnosticati cu COVID-19, alti 49 sunt in zona tampon si 324 au afectiuni non-COVID.

Din pacienţii cu COVID-19 internaţi la SJU Suceava, 5 prezintă forme uşoare, 110 au forme medii ale bolii, 66 prezintă forme severe, iar 20 cu forme grave sunt internaţi în secţia ATI, şapte fiind ventilaţi non-invaziv şi doi intubaţi ventilaţi invaziv.

La Spitalul Municipal Rădăuţi sunt internaţi 94 de pacienţi diagnosticaţi cu COVID-19, dintre care 17 cu forme grave şi 2 în stare critică, iar ATI nu mai are locuri disponibile.

La Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc sunt spitalizati 30 de  pacienţi infectati cu noul coronavirus, dintre care şapte cu forme grave, la Spitalul Municipal Vatra Dornei sunt 23 pacienţi cu COVID-19, şase fiind cu forme grave, la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului sunt internaţi 27 de pacienţi cu această patologie, iar la Spitalul Boli Cronice Siret sunt 14, conform telem.ro.

La data prezentului comunicat, în judeţul Suceava sunt 1.440 cazuri de infecţie cu SARS-CoV-2 în evoluţie.

Recomandări

Șase elevi confirmați cu noul coronavirus în ultimele 24 de ore la nivelul județului Iași

La nivelul județului Iași, cazurile COVID-19 confirmate în unitățile de învățământ arată astfel: Număr preșcolari/ …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *