joi , 13 august 2020 11:31 pm
Iasi booked.net
-1°C

La plajă, pe șezlonguri în cabine de plexiglas. Cum sunt așteptați românii pe o insulă din Grecia (VIDEO)

Plaja Demilmar din Santorini, Grecia, își va primi turiștii pe șezlonguri în cabine de plexiglas, încercându-se, astfel, limitarea pe cât posibil a răspândirii noului coronavirus.

Grecia se pregăteşte să îşi reprimească turiştii, iar pe o plajă din Santorini au fost instalate primele cabine din plexiglas. Fiecare astfel de cabină are două şezlonguri, iar angajaţii de pe plajă vor purta măşti şi mănuşi.

Pe o plajă din Santorini, una dintre destinaţiile favorite de vacanță ale românilor, au apărut primele cabine din plexiglas. Adăpostesc două şezlonguri, o umbrelă şi vor avea avea şi un dispozitiv cu gel dezinfectant.

„Trebuia să găsim o soluţie pentru a-i face pe oameni să se simtă în siguranţă în această vară. Nu putem aştepta după recomandările autorităţilor, trebuie să fim proactivi”, a spus proprietarul unei plaje, citat de Greek Reporter.

Economia Greciei se bazează în mare măsură pe turism, dar din cauza epidemiei de coronavirus, numeroşi turişti şi-au anulat vacanţele. Deşi statul elen a început măsurile de relaxare a carantinei, nu este clar când vor fi ridicate şi restricţiile de călătorie.

Potrivit mediafax.ro, Grecia a raportat peste 2.600 de cazuri de coronavirus şi 144 de morţi.

Recomandări

Noi măsuri pentru prevenirea răspândirii pandemiei COVID-19, la Iași. Spectacolele organizate de ansamblul „Constantin Arvinte” în zona Parcului „Plopii Fără Soț” nu vor mai avea loc

Primarul Mihai Chirica a convocat la Palatul Roznovanu, o nouă ședință a Comitetului Local pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *