joi , 15 aprilie 2021 1:19 pm
Iasi booked.net
-1°C

La Palas va fi ridicată o nouă clădire cu 6 etaje

Noua clădire care se ridică acum la Palas costă aproape 11 milioane euro. Imobilul se află în proximitatea United Business Center 2 şi va fi o clădire modernă de birouri clasa A.

Potrivit reprezentanților companiei Iulius, noua construcţie va avea şase etaje şi o suprafaţă închiriabilă de 5.100 mp.

„Persoanele care vor lucra se vor bucura de dotări şi tehnologii ultramoderne, de lumină naturală din belşug, de terase exterioare circulabile şi amenajate în trepte, cu panoramă spre parcul Palas şi Palatul Culturii, de acces direct în zona de food court, precum şi de întreaga gamă de beneficii şi servicii oferite de ansamblul mixt”, se arată într-un răspuns oferit de departamentul PR Iulius.

Oficialii companiei spun că, în prezent, sunt discuţii avansate pentru închirierea clădirii. Conform sursei citate, valoarea investiţiei este de aproximativ 11 milioane euro şi va facilita înființarea a 500 de noi de locuri de muncă. Estimările Iulius sunt că noua construcţie va fi finalizată la jumătatea anului viitor. După construirea noului imobil, suprafaţa de birouri din ansamblul Palas va ajunge la 75.100 mp închiriabili, iar numărul angajaţilor din complex va trece pragul de 8.000 de persoane, realatează apix.ro.

Recomandări

Angajații IULIUS au plantat 3.500 de copaci pentru un viitor cu aer mai curat în județele Iași și Suceava

Ce poți face într-o zi însorită de sâmbătă? Să plantezi fapte bune! Așa au gândit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *