luni , 6 decembrie 2021 9:10 pm
Iasi booked.net
-1°C

La PALAS începe sezonul faptelor BUNE: poți dona piese vestimentare, încălțăminte și JUCĂRII

„500 de kg de fapte bune” pe săptămână se pot aduna în ansamblul Palas. Vino cu hainele pe care nu le mai folosești, pune-le în containerul special amenajat, iar Armata Salvării se va ocupa de donarea lor! Campania derulată de ansamblul Palas împreună cu Asociația Armata Salvării este o nouă acțiune ce îmbină cei trei piloni care stau la baza strategiei de sustenabilitate a companiei IULIUS – comunitate, mediu și educație.

Palas este locul unde vii să te întâlnești cu prietenii, să te relaxezi în parc, dar și când garderoba ta are nevoie de un refresh. Însă de această dată, îți propunem o campanie specială, prin care vii cu hainele la mall, nu pleci cu ele. Până pe 20 ianuarie 2022, Asociația Armata Salvării va fi prezentă în galeria Auchan, nivelul -2, cu un container, unde poți dona piesele vestimentare pe care nu le mai porți. Capacitatea containerului este de 500 de kilograme.

Pe lângă haine, poți dona și încălțăminte și jucării, iar ca toate articolele aduse de tine să ajungă cât mai repede la cei care au nevoie de ele, trebuie să fie: curate, în stare bună și împachetate într-o sacoșă pe care lipești un bilețel, unde specifici pentru cine sunt potrivite (exemplu: fetiță 8 ani, bocanci băiețel mărimea 32). Dacă articolele pe care le aduci nu se pretează a fi dăruite, vor fi reciclate. Membrii Asociației colectează donațiile o dată pe săptămână și le transportă la centrul de colectare municipal, unde sunt sortate și igienizate.

Cine se va bucura de donațiile tale? Articolele vestimentare ajung la persoanele din mediile defavorizate din Iași, dar și din comunele din jurul orașului. Armata Salvării Iași are o experiență de peste 15 ani în desfășurarea proiectelor sociale, educative și de consiliere.

Campania de donare de haine face parte din strategia de sustenabilitate a companiei IULIUS. Mai multe informații despre acțiunile care generează un impact pozitiv în comunitățile în care IULIUS activează (Iași, Timișoara, Cluj și Suceava), poți afla pe site-ul https://www.iuliusincomunitate.ro/site.

 

Recomandări

De 1 Decembrie, drapelul va fi proiectat pe Palatul CULTURII, iar cei mici se vor întâlni cu Moș Crăciun, la PALAS

Personaje de epocă, proiecții ale drapelului României pe Palatul Culturii, dar și pe clădirea United …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *