joi , 27 ianuarie 2022 8:25 pm
Iasi booked.net
-1°C

La mulţi ani, ROMÂNIA! La mulţi ani, ROMÂNI!

Pe 1 decembrie, românii sărbătoresc Ziua Națională a României, stabilită printr-o lege promulgată în 1990, care marchează un moment foarte important pentru țara noastră.

Astfel, Adunarea Națională a Românilor, convocată la Alba Iulia, decreta unirea Transilvaniei cu România și realizarea României Mari.

Cele mai frumoase urări și mesaje de 1 Decembrie 2021

De 1 Decembrie vreau să-ți urez tot binele de pe lume și să fii la fel de bun în ceea ce faci și mai ales să fii mândru că ești român. La mulți ani!

Cu prilejul Zilei naționale a României doresc poporului roman cele mai călduroase felicitări si urări de sănătate, bunăstare, prosperitate si succes!

Pe lângă Transilvania în sine, sunt alipite regatului român și Banatul, Crișana și Maramureș. Astfel, acestea s-au unit într-un singur stat. 

De când se știe, romanul trăiește cu credința în suflet. La fel cum Dumnezeu ne iubește pe noi, la fel și noi trebuie să ne iubim patria și s-o respectam. La mulți ani române, fii mândru de țara ta!

Ziua Națională a României este prilej de mare bucurie pentru toți romanii. Vă dorim ca 1 Decembrie sa va aducă în fiecare an realizări de excepție si sa fiți mândru ca sunteți român.

La multi ani Romania! La multi ani tuturor romanilor, indiferent unde va aflati. Sa fim sanatosi si sa avem grija de tara noastra

La multi ani, romani! S-aveti azi soare, inima buna, bucurie!

La multi ani dragi romani! Sa fim iubiti si de Dumnezeu ocrotiti!

1 Decembrie este o zi de sărbătoare pentru toți romanii. Ne face plăcere sa transmitem salutările noastre unui client si unui roman deosebit. La Mulți Ani si petrecere frumoasa de Ziua Naționala!

Recomandări

VIDEO I Jandarmeria Română își cere SCUZE public pentru DEFILAREA nesincronizată de la Cluj-Napoca

Jandarmeria Română își cere scuze public după ce defilarea de la Cluj-Napoca a fost un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *