miercuri , 28 octombrie 2020 5:47 am
Iasi booked.net
-1°C

La Milano pare că a venit apocalipsa. Nimeni pe stradă, magazinele golite de produse

Imagini dezolante şi în acelaşi timp înspăimântătoare au fost difuzate din Italia, acolo unde panica s-a instalat la cote uriaşe, după ce 4 oameni au murit şi peste 150 sunt confirmaţi cu coronavirus.

Presa din Italia a transmis luni de dimineaţă în direct imagini din Milano, cu străzile pustii, oamenii stând în case de frica virusului ucigaş.

Alte imagini cu supermarket-urile golite de produse au devenit virale, italienii din nord dând efectiv năvală să-şi facă provizii pentru mai multe zile în care se presupune că vor sta izolaţi în propriile case.

Până acum, în Italia, au murit patru persoane infectate cu coronavirus. Ultima este un bărbat în vârstă de 84 de ani din regiunea Lombardia. Epidemia se răspândeşte. Autorităţile italiene încep controale la intrarea în ţară, în special la Vo’ Euganeo, epicentrul răspândirii cu coronavirus în regiunea Veneto. Este vorba despre una dintre măsuri pentru a nu permite virusului să se răspândească, decizie luată vineri prin decret de către Guvern, scrie agenţia Ansa.

Recomandări

Eveniment pentru iubitorii de rock in Iași!

Se împlinesc 3 ani de când s-au deschis porțile singurului parc natural și de aventură …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *