luni , 17 ianuarie 2022 12:43 am
Iasi booked.net
-1°C

La Iași va fi înființat un centru municipal de robotică pentru copii

În data de 20 noiembrie 2019 va avea loc întâlnirea consorțiului proiectului CIVIC eSTATE, finanțat prin Programul URBACT III, cu participarea reprezentanților tuturor partenerilor din cadrul proiectului.

În acest context, pe data de 15 noiembrie 2019, ora 10:00, la Sala “Vasile Pogor” a Primăriei Municipiului Iași va avea loc o întâlnire de lucru pentru a iniția o colaborare de viitor pentru înființarea la Iași a unui centru municipal de robotică pentru copii în suprafață de aproximativ 3000m2.

Parteneriatul proiectului: Primăria Napoli (lider), Gdansk (Polonia), Municipiul Iaşi, Presov (Slovacia), Barcelona (Spania), Ghent (Belgia), Amsterdam (Olanda).

Rețeaua Civic eState se axează pe provocarea din domeniul politicilor publice de co-proiectare și co-administrare cu locuitorii orașului a unor instrumentele legale și de sustenabilitate cu privire la administrarea bunurilor urbane. Revigorarea patrimoniului istoric urban reprezintă o provocare culturală, economică și socială, dar și o impulsionare a orașului de a-și redefini identitatea, prin crearea unei legături cu cetățenii și sectorul privat / antreprenorial.

Propunerea Primăriei Municipiului Iași este de a înființa un Centru Municipal de robotică pentru copii prin reamenajarea unui spațiu, cu sprijinul tuturor membrilor din sectorul IT existent la nivelul Municipiului Iași, în contextul implementării unui proiect pilot la nivelul Municipiului Iași.

Recomandări

O mașină a fost acroșată de trenul Iași – Vaslui

O mașină înmatriculată în judeţul Vaslui, condusă de o femeie în vârstă de 40 de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *