joi , 9 iulie 2020 10:10 pm
Iasi booked.net
-1°C

La Iași a început Campania „Fii la tine-n țară la fel ca afară”

În luna martie, la Iași a început Campania națională „Fii la tine-n țară la fel ca afară”, lansată de Organizația ECOTIC în parteneriat cu Ministerul Mediului Apelor și Pădurilor.

Scopul acesteia este de a contribui la informarea publicului românesc în privința comportamentului corect față de DEEE – deșeuri de echipamente electrice și electronice și de a oferi soluții de debarasare pentru acestea.

Primăria Municipiului Iași, împreună cu Salubris Iași, ECOTIC, Compania de Transport Public Iași și Agenția pentru Protecția Mediului Iași îndeamnă ieșenii să predea corect spre reciclare DEEE) sprijinindu-i și cu serviciul gratuit de colectare a electronicelor uzate de la domiciliu. Ieșenii beneficiază permanent de serviciul gratuit de preluare de la domiciliu sau de la sediul firmelor a DEEE mari și voluminoase apelând numărul 023 227 02 23.

În perioada 16 martie – 17 aprilie cetățenii care accesează acest serviciu gratuit, în momentul preluării de la domiciliu a minim 20 de kilograme DEEE (a unui DEEE sau a mai multor DEEE cumulate) sunt înscriși automat la o tombolă cu premii care constau în trei carduri cadou Dedeman cu valoare nominală de 300 lei. Extragerea câștigătorilor va avea loc pe 22 aprilie.

Cu titlu permanent, pe lângă serviciul gratuit de preluare de la domiciliu a echipamentelor voluminoase, cetățenii din Iași au la dispoziție și punctele de colectare locale:

Platou Bărboi – Luni 10:00 – 18:00
Ciurchi, nr. 117 (Parcare Complex Alimentar Ciurchi) – Marti 10:00 – 18:00
Bd. Nicolae Iorga, nr. 15 – Miercuri 10:00 – 18:00
Piața Păcurari – Joi 10:00 – 18:00
Piața Sudului – Vineri 10:00 – 18:00

 

loading...

Recomandări

O femeie își caută sora! Ieșeanca a dispărut în urmă cu trei zile

O femeie își caută sora care a plecat de la domiciliu în urmă cu trei …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *