La Chèvre! Un bărbat a furat o capră folosită pentru întreţinerea peluzei Grădinilor de la Luvru

Date:

Un bărbat a furat marţi dimineaţă o capră folosită pentru întreţinerea peluzei Grădinilor Tuileries din capitala Franţei şi a ajuns cu ea în metroul din Paris, relatează AFP.

Puţin după ora 8:30, presupusul hoţ ar fi încercat să ia două capre, care păşteau în apropierea Muzeului Luvru, a declarat pentru agenţia de ştiri franceză o persoană responsabilă cu supravegherea grădinii.

Surprins de agenţi, bărbatul a reuşit să scape cu una dintre capre şi a ajuns într-un metrou de pe linia 1, din zona mai multor obiective turistice ale capitalei Franţei.

„La 8:39, agenţii au reperat un individ cu o capră în staţia Tuileries”, a confirmat Regia Autonomă de Transporturi Pariziene (RATP).

Având în vedere atitudinea bărbatului „ameninţător, agresiv, care a refuzat să iasă din vagon”, RATP a suspendat traficul între staţiile de Chatelet şi Concorde ”pentru a permite intervenţia poliţiei”.

„Capra a fost apoi preluată de agenţii Grădinilor Tuileries, bărbatul a fost interpelat, iar traficul a fost reluat pe toată linia la ora 8:56”, a precizat compania de transport.

Bărbatul a fost condus la un cabinet de psihiatrie din sediul poliţiei din Paris, a indicat o sursa din poliţie pentru AFP.

La Paris, caprele sunt folosite pentru îngijirea peluzelor de lângă Muzeul Luvru. Pot fi văzute adesea păscând în plin centrul capitalei Franței, spre deliciul turiștilor care nu scapă ocazia să se fotografieze cu ele.

 

Sursa: Europa FM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Primăria Iași a lansat licitația pentru contractarea lucrărilor de modernizare a bulevardului Poitiers

Suma disponibilă este 37.866.748,65 lei fără TVA, respectiv 45.061.430,89...

Locuri de PARCARE scoase la licitație de către primăria IAȘI

Municipalitatea ieșeană, prin Direcția Exploatare Patrimoniu, va organiza pe...

Se închide circulația pe bulevardul Socola! 9 trasee CTP Iași vor fi deviate

În perioada 29-30 martie, între orele 08:00 – 20:00,...

Noul terminal de la Aeroportul Iași devine operațional vineri, 29 martie

Zborul inaugural pentru T4 va fi pe ruta Iași...