luni , 29 noiembrie 2021 3:17 am
Iasi booked.net
-1°C

L-au aplaudat minute în șir, în picioare! Cezar Ouatu uimește juriul și publicul în a doua etapă de la X Factor Marea Britanie (VIDEO)

Cezar Ouatu a ridicat publicul în picioare în a doua etapă a spectacolului televizat X Factor din Marea Britanie. Cântărețul a fost lăudat de cei cei patru membri ai juriului, Simon Cowell, Robbie Wiliams, Louis Tomlinson și Ayda Williams. Cezar Ouatu s-a calificat în următoarea etapă a concursului.

Interpretarea lui Cezar Ouatu i-a ridicat în picioare pe cei patru jurați ai X Factor Marea Britanie. De asemenea, publicul l-a aplaudat minute în șir.

„Ai intrat pe scenă, ai atras atenția tuturor. Prestația ta a fost absolut uimitoare. Bravo!”, l-a lăudat Louis Tomlinson.

„Ocupă-ți scaunul acum”, i-a spus Ayda Williams lui Cezar Ouatu care se numără printre concurenții aleși pentru următoarea fază a concursului.

Precum în etapa audițiilor, contratenorul s-a prezentat ca fiind din Italia. Cezar Ouatu a fost criticat deoarece a ales să se prezinte ca italian și nu a pus că e român

„Eu am spus că sunt româno-italian, am paşaport italian. Eu sunt din Ploieşti, dar am făcut Conservatorul la Milano. În această seară sunt aici, nu la Rai Uno. (…) Am plecat dintr-un cartier din Ploieşti şi am ajuns în Italia, unde am şi studiat. Am stat 18 ani în Italia şi în 2013 m-am reîntors să reprezint România la Eurovision şi atunci am decis să rămân aici”, s-a apărat Ouatu.

 

Sursa: Libertatea

Recomandări

Autoturism semanlat furat din Marea Britanie, descoperit în trafic de polițiștii de frontieră ieșeni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași au identificat în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *