luni , 18 octombrie 2021 12:46 pm
Iasi booked.net
-1°C

L-ați văzut? O familie își caută disperată fiul

O familie din Neamț își caută disperată fiul și face apel la toți cei care îi pot ajuta cu informații.

Eduard Gheorghian, în vârstă de 25 de ani, este căutat de oamenii legii nemțeni încă de pe data de 2 iunie, atunci când mama lui a declarat dispariția. Din cele relatate de femeie, acesta ar fi plecat la o petrecere pe data de 30 mai anul curent și de atunci nu l-au mai văzut.

Semnalmente tânărului: înălțime 1,90 m, greutate 97 de kg, corpolenţă atletică, păr şaten, creţ, faţa ovală, frunte lată, ochi căprui, fără tatuaje.

La momentul dispariţiei, tânărul era îmbrăcat cu o cămaşă de culoare albastră, o pereche de pantaloni tip blugi, albaștri, fiind încălțat cu adidași albi.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Roman și în localitățile limitrofe, în vederea depistării acestuia, potrivit comunicatului Poliției Neamț

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea tânărului căutat, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

 

Recomandări

Acțiuni informativ – preventive în contextul pandemiei de Covid 19

Astăzi, 15 octombrie a.c., polițiștii ieșeni au continuat acțiunile informativ-preventive, în contextul pandemiei de COVID …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *