luni , 24 februarie 2020 5:08 pm
Iasi booked.net
-1°C

Kobe Bryant a decedat într-un accident de elicopter

Kobe Bryant, fostul superstar din NBA, a decedat duminică, într-un cumplit accident de elicopter. Incidentul a avut loc în Calabasas, California, iar în elicopter se mai aflau alte 9 persoane, printre care și fiica fostului sportiv. Toți pasagerii au murit.

Tragedia aviatică a curmat viața a 9 persoane care se deplasau spre Academia Mamba, acolo unde urmau să joace o partidă de baschet. Aeronava în care se aflau Kobe Bryant și fiica acestuia Gianina, în vârstă de 13 ani, s-a prăbușit pe un câmp din Las Virgenes, în jurul orei 10:00, iar anunțul a fost făcut la scurt timp de către autoritățile din Calabasas.

Un martor, citat de Los Angeles Times, a declarat: ”Elicopterul se auzea ciudat și zbura jos. L-am văzut când a căzut. A fost dificil să-l vedem pentru că era foarte densă ceața. Elicopterul a dispărut într-un nor de ceață, apoi a avut loc o explozie. S-a făcut o minge mare de foc. Nu aveai cum să supraviețuiești”.

Elicopterul a căzut de la o înălțime de 100 de metri, iar cauzele acestui incident sunt încă analizate de către autorități.

”Continuă să duci jocul înainte, LeBron James! Mult respect, fratele meu #33644”, a fostul ultima postare a lui Kobe Bryant, sportivul în vârstă de 41 de ani, pe Twitter.

Recomandări

Cei doi tineri morți în accidentul din Bârlad erau veri (VIDEO)

Cei doi tineri care au murit fulgerător, într-un accident rutier cumplit, la Bârlad, erau veri.  …

One comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *