joi , 16 iulie 2020 6:27 pm
Iasi booked.net
-1°C

Kobe Bryant a decedat într-un accident de elicopter

Kobe Bryant, fostul superstar din NBA, a decedat duminică, într-un cumplit accident de elicopter. Incidentul a avut loc în Calabasas, California, iar în elicopter se mai aflau alte 9 persoane, printre care și fiica fostului sportiv. Toți pasagerii au murit.

Tragedia aviatică a curmat viața a 9 persoane care se deplasau spre Academia Mamba, acolo unde urmau să joace o partidă de baschet. Aeronava în care se aflau Kobe Bryant și fiica acestuia Gianina, în vârstă de 13 ani, s-a prăbușit pe un câmp din Las Virgenes, în jurul orei 10:00, iar anunțul a fost făcut la scurt timp de către autoritățile din Calabasas.

^

Un martor, citat de Los Angeles Times, a declarat: ”Elicopterul se auzea ciudat și zbura jos. L-am văzut când a căzut. A fost dificil să-l vedem pentru că era foarte densă ceața. Elicopterul a dispărut într-un nor de ceață, apoi a avut loc o explozie. S-a făcut o minge mare de foc. Nu aveai cum să supraviețuiești”.

Elicopterul a căzut de la o înălțime de 100 de metri, iar cauzele acestui incident sunt încă analizate de către autorități.

”Continuă să duci jocul înainte, LeBron James! Mult respect, fratele meu #33644”, a fostul ultima postare a lui Kobe Bryant, sportivul în vârstă de 41 de ani, pe Twitter.

reclama adnow

loading...

Recomandări

O fetiță a decedat după ce s-a izbit de o mașină aflată în mers

O fetița de 1 an și 11 luni din Orăștie a murit după ce s-a …

One comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *