vineri , 22 octombrie 2021 11:54 am
Iasi booked.net
-1°C

Klaus Iohannis şi-a depus, la BEC, candidatura pentru un nou mandat de preşedinte al României

Candidatul PNL, Klaus Iohannis, şi-a depus, vineri, la Biroul Electoral Central candidatura pentru un nou mandat la Cotroceni.

După înregistrarea candidaturii, preşedintele a lansat un atac dur la adresa PSD, despre care a afirmat  că a produs o imensă pagubă şi susţinând că a reuşit să prevină foarte multe dintre stricăciunile planificate de social-democraţi.

”Sunt foarte bucuros că poţi să vă anunţ: mi-am depus candidatura pentru încă un mandat de preşedinte al României şi împreună cu documentele mele am depus împreună cu PNL peste două milioane şi 200.000 de semnături ale românilor”, a anunţat preşedintele la ieşirea din sediul BEC.

El a apreciat că este un moment important şi a explicat de ce doreşte să candideze pentru un nou mandat.

”Toată lumea în aceste zile îşi declară cele mai bune intenţii şi cred că este momentul să spun ce mă motivează pentru a depune candidatura pentru încă un mandat. Este o perioadă complicată pentru România şi este nevoie de o muncă imensă pentru a repara tot ce a stricat PSD în aceşti aproape trei ani.

Este nevoie însă de modernizarea României, de spitale moderne, de autostrăzi, de şcoli curate, este nevoie de o administraţie care are în centrul ei cetăţeanul şi nu aparatul funcţionăresc. Toate aceste lucruri trebuie realizate trebuie reclădite şi trebuie să înţelegem cu toţii că acest lucru poate să fie de numit simplu ”România normală”. Ceea ce îmi doresc eu pentru ţara mea pentru România este o Românie normală. asta însemnând instituţii funcţionale, respectarea cu sfinţenie a drepturilor cetăţeneşti.

 

Recomandări

Klaus IOHANNIS, poză la New York cu Sorinel PUȘTIU

Klaus Iohannis, aflat la New York, la Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite, a avut …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *