Kanal D a făcut anunțul! După Pepe, Christina Ich va fi în juriul ”Bravo, ai stil!”

Date:

Jurat surpriză la show-ul ”Bravo, ai stil!” Christina Ich este invitatul special care li se va alătura lui Cătălin Botezatu, Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu.

”Sezonul cinci al celui mai în vogă show de fashion din România, „Bravo, ai stil!”, a început în forță, telespectatorii făcând deja cunoștinta cu cele 10 concurente, aflate în lupta pentru titlul de Cea mai stilată femeie din România.

Așa cum au fost obișnuiți cei din fața micilor ecrane, în fiecare săptămână, un invitat special se va alătura celor trei jurați cu greutate, Cătălin Botezatu, Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu, gata să valideze și să comenteze ținutele concurentelor. După Pepe, a venit rândul Christinei Ich să se alăture juraților „Bravo, ai stil!”.

 

Săptămâna viitoare, în cadrul celor trei ediții, dar și în Gală, difuzate începând cu ora 22:30,la Kanal D, fanii emisiunii „Bravo, ai stil!” o vor putea urmări la masa juriului pe Cristina Ich, una dintre cele mai sexy fotomodele și vlogger de succes.

O prezență foarte activă în mediul online, Christina Ich se declară o fană înrăită a acestui show și este hotărâtă să le comenteze tinutele aspirantelor titlului de Cea mai stilată femeie din România. Mai mult, aceasta nu este străina de formatul show-ului „Bravo, ai stil!”: Christina s-a mai aflat la masa juriului, într-una dintre Galele sezonului trei”, este comunicatul trimis de Kanal D.

Sursa:cancan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Iasul este nominalizat la 4 categorii ale competiției Destinația Anului 2024

Iașul nostru, Palatul Culturii, Casa Muzeelor, Pleiada Boutique Hotel...

Sărbătoarea Florilor FloralIS revine la IAȘI în perioada 26 – 28 aprilie 2024

În perioada 26 - 28 aprilie 2024 Iașul va...

Descoperă calea către succesul copilului tău: PARENTX IAȘI – Resursa Copiilor Împliniți

Într-un efort de a redefini experiența educației pentru părinți...

Locuri de PARCARE scoase la licitație de către primăria IAȘI

Municipalitatea ieșeană, prin Direcția Exploatare Patrimoniu, va organiza pe...