sâmbătă , 25 mai 2019
Iasi booked.net
-1°C

Jurnalist german ridicat de jandarmi cu forța în timp ce se documenta despre protestele din București (VIDEO)

Modificarea codului de procedură penală i-a scos pe români în stradă. Zeci de mii oameni au demonstrat, miercuri, în toată ţara, faţă de ceea ce ei spun că ar fi o încercare a majorităţii politice de a-i proteja pe infractori. Opt persoane, printre care și Paul Arne Wagner, un jurnalist german stabilit de doi ani în România, au fost ridicate de jandarmi şi duse la Poliţie, pe motiv că au blocat traficul pe bulevardul Aviatorilor.

 

Momentul când jurnalistul german Paul Arne Wagner este ridicat de forțele speciale ale Jandarmeriei a fost surprins de ceilalți oameni care protestau.

În imagini se observă cum peste zece jandarmi de la forțele speciale se îndreaptă către o parte a carosabilului, unde se afla și Paul Arne Wagner, care era acolo pentru a documenta protestul. După câteva momente, el este ridicat și târât la dubă.

Protestatarii i-au huiduit pe jandarmi.

http://

În timpul protestelor de miercuri seară din Piaţa Victoriei au existat mai multe incidente între manifestanţi şi jandarmi. În total, opt persoane au fost ridicate și duse la poliție.

Paul Arne Wagner a realizat un documentar despre Liviu Dragnea, în județul Teleorman, intitulat „Aici nu-l avem decât pe Dragnea”.

 

Sursa: Digi24

Recomandări

Forțele de ordine se mobiliează pentru 26 mai

Politisti, jandarmi, pompieri si politisti de frontiera vor fi mobilizati duminica in buna desfasurare a …

One comment

  1. ma intreb ce o sa mai faca pd cand acest infractor o sa fie condamnat in dosarul tel drum. cum o sa-si mai revina psd mai ales ca intre timp o sa mai dispara din masa care i-a ales de senili , analfabeti care nu au cititi o revista in viata lor???? ce este oribil este faptul ca acest infractor cu cateva slug si slujnice i au sters memoria tuturor din psd , asta ducand la desfiintarea partidului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *