miercuri , 25 noiembrie 2020 9:53 am
Iasi booked.net
-1°C

Jucătorul de la Poli Iaşi amendat pentru prostia făcută pe Arena Naţională

Preşedintele executiv al Politehnicii Iaşi, Adrian Ambrosie, a avut o reacţie dură după eşecul umilitor pe care echipa sa l-a suferit în faţa vicecampioanei FCSB, scor 0-4 pe Naţional Arena. Ambrosie spune că meciul din Capitală a fost cel mai slab al echipei din ultimul an şi i-a avertizat pe jucători să se trezească după acest duş rece.

„A fost de departe cel mai slab meci al nostru din ultimul an. Nu ne-a ieşit nimic. Sper să fi fost un simplu accident, iar acest eşec să ne trezească la realitate. Sper ca acest duş rece să fie un şoc pentru toţi. Este bine că a venit acum, la început. Avem un blazon de apărat, avem o datorie faţă de suporteri şi nu avem voie să ne mai prezentăm astfel. Am încredere deplină în staff-ul tehnic, în Flavius Stoican, în nucleul de bază care a format lotul în sezonul trecut. Aştept ca jucătorii nou-veniţi să se integreze cât mai reede şi să ajute echipa, pentru că altfel ne va fi foarte greu”, a declarat preşedintele Adrian Ambrosie, scrie prosport.ro.

^

Mousa Sanoh va fi amendat

Şeful executivului din Copou nu l-a menajat pe Moussa Sanoh, cel care a fost eliminat la scurt timp după intrarea pe teren, în repriza a doua, pentru o intrare grosolană la Momcilovic.

“Sanoh va fi amendat. Antrenorul Flavius Stoican i-a făcut referat şi va fi amendat pentru ieşirea lui necontrolată. Nu poţi să faci aşa ceva şi să-ţi laşi echipa în inferioritate. Mai cu seamă că a fost şi debutul său la Iaşi, în Liga I. A fost un gest demn de ligile inferioare, iar pentru asta va fi amendat”, a adăugat Ambrosie.

„Nu au meritat să intre pe teren în costume. Vom trece la salopete”

Totodată, Ambrosie a declarat că elevii lui Flavius Stoican nu s-au ridicat la eleganţa costumelor de prezentare oferite de noul partener al clubului.: „Băieţii au intrat pe teren în costumele de prezentare şi se pare că au intrat pe vârfuri. Cred că de acum încolo vom lăsa costumele şi vom intra în salopete pe teren. În cizme de cauciuc. Vom trece la munca de jos. Pentru a ne atinge obiectivele, trebuie să muncim, nu să intrăm pe vârfuri pe teren. În sezonul trecut am ajuns în play-off prin multă muncă şi modestie. Lăsăm costumele pentru play-off, până atunci vom trece la salopete”, a fost reacţia dură a preşedintelui Adrian Ambrosie, mai scrie prosport.ro.

reclama adnow

Recomandări

Amenzi mari pentru ieșeni!

In urma activitatilor specifice desfasurate, politistii locali ieseni au legitimat, in ultimele ore, 283 persoane, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *