joi , 2 iulie 2020 11:28 am
Iasi booked.net
-1°C

Jucători importanţi de la Poli Iași vor lipsi la meciul de duminică de la Voluntari

Fără victorie în ultimele trei meciuri, ieşenii speră să întrerupă pasa proastă pe un teren unde s-au simţit bine în ultimele două deplasări. Cu Flavius Stoican pe bancă, Poli Iaşi a câştigat precedentele partide disputate în fieful lui FC Voluntari, 4-0 în returul sezonului regulat al stagiunii precedente şi 3-2 în turul actualului campionat, ambele partide având loc în 2018.

Deşi echipa din Copou nu traversează o perioadă fastă nici din punctul de vedere al formei sportive, nici al rezultatelor, preşedintele executiv Adrian Ambrosie este optimist înaintea duelului de la Vlountari şi a făcut referire la statistica favorabilă echipei sale în partidele disputate în ultimul an în Ilfov, scrie prosport.ro.

^

Oficialul din Copou aşteaptă o reacţie de orgoliu din partea elevilor lui Flavius Stoican după ultimele evoluţii neconvingătoare şi speră ca Poli să păstreze tradiţia ultimelor deplasări la Voluntari.

”Aştept o reacţie de orgoliu din partea jucătorilor în meciul de la Voluntari. Am încredere în capacitatea lor de a se mobiliza şi sper să facă uitate ultimele evoluţii slabe. Sper să reedităm jocurile bune făcute în ultimele două deplasări la Volunari, unde am obţinut două victorii, 4-0 şi 3-2. Va fi un meci greu, întâlnim o echipă bună, mult schimbată în bine de la venirea pe bancă a antrenorului Cristiano Bergodi, se vede mâna lui de când a preluat această echipă”, a declarat preşedintele Adrian Ambrosie.

Antrenorul Flavius Stoican nu va conta pe mai mulţi jucători importanţi. Florin Gardoş este suspendat pentru cumul de cartonaşe, în timp ce Mino şi Garros sunt accidentaţi. De asemenea, Mihalache, Cioinac, Qaka şi Burlacu, absenţi în meciul de la Botoşani, au în continuare probleme medicale, dar stafful medical încearcă să-i recupereze până la ora partidei de duminică.

Meciul FC Voluntari – Poli Iaşi are loc duminică, de la ora 15:00, în cadrul etapei a 8-a a play-out-ului Ligii 1 Betano. În acest moment, cele două echipe sunt despărţite de două puncte, 24 faţă de 22, în favoarea ieşenilor, şi ocupă locurile de deasupra poziţiei care duce la baraj.

reclama adnow

loading...

Recomandări

Municipalitatea ieșeană va sprijini financiar activitatea Asociației „Clubul Sportiv Municipal Politehnica” Iași

Prin intermediul unei hotărâri adoptate miercuri, 10 iunie, în ședința extraordinară online a Consiliului Local, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *