joi , 20 februarie 2020 9:09 am
Iasi booked.net
-1°C

Jucători din primele două ligi din Franţa şi Olanda luați în vizor de Stoican şi Selymes

La aproape o săptămână de la reluarea pregătirilor, antrenorul Flavius Stoican continuă să aibă la dispoziţie acelaşi lot prezent la reunire. Mijlocaşul Platini nu s-a prezentat încă la echipă, iar şansele ca acesta să revină în Copou sunt minime, în condiţiile în care fotbalistul din Capul Verde a anunţat deja că nu mai vrea să joace la CSM Poli.

Noutăţile ar putea apărea totuşi în zilele următoare, stafful tehnic dorindu-şi să aibă jucătorii noi în ambele stagii de pregătire, dar cu precădere la cel din Turcia, unde se va pune accentual pe pregătirea tehnico-tactică, Poli urmând să susţină la Bolu şi cinci meciuri amicale, scrie prosport.ro.

Noul director sportiv al grupării ieşene, Tibor Selymes, a avut mai multe discuţii cu antrenorul Flavius Stoican în ultimele zile, cei doi căzând de acord asupra posturilor ce trebuie întărite.

“Am discutat cu Flavius (n.r. – antrenorul Flavius Stoican), am căzut de comun acord asupra unor posturi care trebuie acoperite şi vom trimite oferte pentru mai mulţi jucători. Ne dorim un fundaş central, un mijlocaş central şi un atacant, acestea sunt posturile prioritare”, a declarat directorul sportiv Tibor Selymes.

Fostul internaţional a precizat că se va orienta către piaţa străină, fiind vizaţi mai mulţi jucători din primele două ligi din Franţa şi Olanda. Nu este exclus să apară, însă, şi jucători români, mai cu seamă după trialul organizat marţi seară în Copou, mai scrie prosport.ro.

“Am ochit unul-doi jucători care pot ajuta echipa în perspectivă, urmează să vedem ce pretenţii au echipele de care ei aparţin”, a completat Selymes.

Recomandări

Ministrul Sănătății, Victor Costache, a devenit membru al Academiei Naționale de Chirurgie din Franța

Distincție importantă pentru ministrul Sănătății, Victor Costache. Renumitul chirurg a devenit membru în Academia Națională …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *