duminică , 16 mai 2021 12:37 am
Iasi booked.net
-1°C

Jandarmii prezenți la manifestarea publică de astăzi, din Piața Unirii Iași

Astăzi, 11 mai 2019, în Piața Unirii din Municipiul Iași se va desfășura o manifestare publică la care este anunțată participarea unui număr mare de persoane.

Măsurile pentru buna desfășurare a acestei manifestări sunt dispuse în sistem integrat de: Inspectoratul de Jandarmi Județean Iași, Inspectoratul de Poliție Județean  Iași și Inspectoratul pentru Situații de Urgență al județului Iași urmărindu-se asigurarea condițiilor de siguranță, cu un accent deosebit pe dialogul cu participanții și prevenirea tulburărilor de orice fel, fluidizarea circulației rutiere, precum și pentru asigurarea intervenției în cazul apariției unor eventuale situații de urgență.

Dispozitivele vor fi dimensionate în funcție de numărul celor care vor participa la această adunare, urmând a fi adaptate gradual la evoluția manifestărilor din spațiul public.

Pentru desfășurarea activității în condiții de siguranță, recomandăm participanților să aibă un comportament civilizat, să respecte indicațiile forțelor de ordine și ale organizatorului și să evite conflictele de orice natură, transmit reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Iași.

 

Recomandări

Accident feroviar grav la Sârca

Astăzi a avut loc un accident feroviar grav în județul Iași.  „În jurul orei 11.30, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *