luni , 29 noiembrie 2021 3:08 am
Iasi booked.net
-1°C

Jandarmii ieșeni – în misiune, în minivacanța de Rusalii

În minivacanța de Rusalii, jandarmii ieşeni se vor afla în misiune pentru asigurarea ordinii și siguranței publice, precum și punerea în aplicare a măsurilor stabilite, în ceea ce privește prevenirea răspândirii virusului SARS Cov2.

Echipajele de intervenție, dar și patrule în sistem integrat cu Poliția, vor acționa pentru menținerea ordinii publice în Iaşi, Paşcani, Hârlău, Tg. Frumos, Răducăneni și în zonele învecinate. Având în vedere sărbătorirea în această perioadă a Rusaliilor de către creștinii ortodocși, echipajele de jandarmi vor fi prezente și în zona lăcașurilor de cult.

Totodată, se continuă misiunile de asigurare a ordinii publice în zona Aeroportului Iași și protecția centrelor de carantină.

În cadrul misiunilor de patrulare jandarmii vor acționa pentru respectarea măsurilor stabilite în perioada stării de alertă, prevenirea şi combaterea actelor de tulburare a ordinii, iar în caz de comitere a unor fapte antisociale, se va interveni în vederea luării măsurilor legale. 

Jandarmeria Iași recomandă participanților la diferitele evenimente să respecte regulile privind distanțarea fizică și măsuri de autoprotecție sanitară, să respecte indicațiile forțelor de ordine, să nu provoace și să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii publice.

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie direct, fie prin apelarea numărul unic de urgenţă 112.

 

 

Recomandări

O mie de jandarmi sunt aşteptaţi la centrele de transfuzie sanguină din ţară

Joi și vineri, o mie de jandarmi sunt aşteptaţi la centrele de transfuzie sanguină din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *