joi , 23 septembrie 2021 5:23 pm
Iasi booked.net
-1°C

Jandarmii ieșeni asigură ordinea publică în acest weekend plin de evenimente

În zilele de 08-09 iunie 2019, mai multe echipaje de jandarmi ieșeni vor desfăşura activităţi de asigurare a ordinii la o serie de manifestări artistice și sportive organizate în spațiul public şi la care participă un număr mare de persoane.

Echipajele de jandarmi ieșeni se vor afla în misiune la:

– Zilele comunei Ciurea, jud. Iași, în perioada 08-09 iunie anul curent

– The Color Run, eveniment de alergare necompetitiv, sâmbătă 08 iunie 2019, în mun. Iași, pe traseul: Piața Palatului Culturii – bd. Ștefan cel Mare – str. Gavriil Musicescu – bd. Independenței – Tg. Cucu – str. Elena Doamna – str. Anastasie Panu – Piața Palatului Culturii.

– Maratonul Blessing Hearts 2019, în data de 08 iunie a.c. pe trasee din zonele limitrofe localităților Tomești, Schitu Duca și Bârnova.

– Festivalul Internațional de Video Mapping, sâmbătă 08 iunie 2019, în parcul Palas Iași.

Pentru ca aceste activităţi, la care participă un număr mare de persoane, să se desfășoare fără incidente, jandarmii ieșeni vor acționa pentru asigurarea ordinii publice în zona desfășurării manifestărilor şi vor interveni, în caz de comitere a unor fapte antisociale, pentru luarea măsurilor legale. Pe linie rutieră și îndrumarea circulației, pe traseele de deplasare, se vor afla mai mulți polițiști rutieri și polițiști locali, iar pentru situații de urgență vor fi prezente echipaje de pompieri, SMURD sau Ambulanță.

Jandarmeria Iaşi recomandă participanților la evenimente să urmeze indicațiile forțelor de ordine, să respecte diferitele trasee de deplasare stabilite de organizatori și să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii publice.

Cetăţenii pot solicita, ori de câte ori este nevoie, sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărul unic de urgenţă 112.

Recomandări

Activități de pregătire comună între jandarmii ieșeni și carabinierii moldoveni

Deschiderea oficială a activităților de pregătire comună între jandarmii ieșeni și carabinierii moldoveni.  Astăzi a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *