joi , 15 aprilie 2021 7:40 am
Iasi booked.net
-1°C

Jandarmeria Iași – Intervenții și sancțiuni de ordine publică  

Comunicat de presă. În ultima perioadă mai multe echipaje din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Iași au acționat pentru asigurarea și menținerea ordinii publice în mun. Iași, Pașcani, Hîrlău, Tg. Frumos și Răducăneni.

Miercuri, 15 ianuarie a.c. în jurul orei 10.00, un echipaj de jandarmi a fost solicitat să intervină pe str. Vasile Conta, unde o persoană aflată în stare de ebrietate adresa injurii și expresii jignitoare trecătorilor. Deși, inițial s-a luat măsura avertizării persoanei și îndrumarea acesteia spre domiciliu, aceasta a revenit continuând să adreseze injurii. După ce persoana a fost sancționată cu amendă în valoare de 200 lei, aceasta a plecat.

Miercuri, 15 ianuarie a.c. în jurul orei 15.30, jandarmul aflat în dispozitivul mixt cu poliția a intervenit în zona sălilor de jocuri de lângă piața din Târgu Frumos, unde 3 persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice țipau și urlau, tulburând astfel ordinea publică.

S-a intervenit pentru stoparea comportamentului antisocial, persoanele în cauză, fiind sancționate contravențional cu amenzi în valoare de 300 lei.

Joi, 16 ianuarie a.c. în jurul orei 23.00 s-a intervenit și în zona Gării Iași, unde un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice care mai consuma bere dintr-un pet, tulbura ordinea publică și adresa injurii persoanelor care treceau pe lângă el.

Echipajul de jandarmi a intervenit pentru restabilirea ordinii publice, persoana în cauză fiind sancționată contravențional cu amendă în valoare de 100 lei.

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărul unic de urgenţe 112.

 

 

 

Recomandări

Angajații IULIUS au plantat 3.500 de copaci pentru un viitor cu aer mai curat în județele Iași și Suceava

Ce poți face într-o zi însorită de sâmbătă? Să plantezi fapte bune! Așa au gândit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *