luni , 25 ianuarie 2021 6:50 pm
Iasi booked.net
-1°C

Jandarmeria Iași – DE ZIUA NAȚIONALĂ ALĂTURI DE SEMENII NOȘTRI

Duminică, 01 Decembrie 2019,  începând cu ora 17.00, în Sala Mare de spectacole „Radu Beligan” a Ateneului Național din Iași, va avea loc un eveniment aflat sub auspiciul sărbătoririi Zilei Naționale a românilor, 1 Decembrie, intitulat DE ZIUA NAȚIONALĂ ALĂTURI DE SEMENII NOȘTRI.

Manifestarea organizată sub forma unui spectacol de susținere este inițiată de Inspectoratul de Jandarmi Județean Iași și are un scop caritabil, încasările rezultate în urma vânzării biletelor urmând a fi donate pentru susținerea unei familii, care are un copil cu grave probleme de sănătate.

Spectacolul va cuprinde momente artistice susținute de: Corul Marii Uniri, Ansamblul Folcloric Hora Moldovei, Cvartetul Universității Naționale de Arte ”George Enescu” Iași, The Sky și Home Town, Petran Music School, Kasta Morrely, Andrei Ciobanu, Geanina Buzatu și Ursache Alexandru Ștefan.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Iași, Ateneului Național din Iași, Rotary Iași Copou, Universitatea Națională de Arte ”George Enescu” Iași, Casei de Cultură a Studenților Iași, Kasta Morrely și Carrefour.

COMPARTIMENTUL  INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

 

 

Recomandări

Sărbătoare cu protest și scandal la Iași: ”Vrem autostrada A8!”

Sărbătoarea Micii Uniri a strâns în Piaţa Unirii din Iaşi, începând cu ora 11.00, câteva …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *