vineri , 30 octombrie 2020 10:12 pm
Iasi booked.net
-1°C

Jandarm erou pentru un băiețel de 4 ani din Botoșani

Jandarmul bucureștean care a salvat viața unui băiețel de 4 ani, înecat cu o bomboană, a mers la Botoșani să-l viziteze pe micuț și să-i ducă un  prieten de pluș care să-l vegheze, atâta timp cât el e plecat la București.

Alex, căci așa îl cheamă pe jandarmul-erou, era în concediu de odihnă în județul Botoșani. Se afla cu mașina, când atenția i-a fost atrasă de agitația unei femei, cu un copil în brațe. Putea să-și vadă de drum, dar a ales să oprească mașina și să vadă despre ce e vorba, scrie Observatornews.ro.

Femeia, disperată, i-a spus că „moare copilul”.

Era vorba de un băiețel de 4 ani care nu putea respira, cu descărcare spumoasă la nivelul cavității bucale. Înghițise o bomboană pe care i-o dăduse bunica lui.

Jandarmul i-a aplicat câteva manevre de resuscitare, după care copilul a eliminat bomboana, a început să respire și să dea semne vitale. Alex tocmai salvase o viață.

”Viața oricărei persoane este importantă pentru noi, cei care veghem la siguranța cetățenilor, însă, în momentul în care discutăm de viața unui copil, totul capătă o încărcătură deosebită”, este mesajul care însoțește fotografia postată pe pagina de Facebook a Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.

Recomandări

Băiețel din Bacău, adus cu elicopterul la Iași după ce ar fi mâncat mătrăgună

Un băieţel de şase ani a fost transportat la Spitalul de Copii din Iaşi cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *