Jandarm erou pentru un băiețel de 4 ani din Botoșani

Date:

Jandarmul bucureștean care a salvat viața unui băiețel de 4 ani, înecat cu o bomboană, a mers la Botoșani să-l viziteze pe micuț și să-i ducă un  prieten de pluș care să-l vegheze, atâta timp cât el e plecat la București.

Alex, căci așa îl cheamă pe jandarmul-erou, era în concediu de odihnă în județul Botoșani. Se afla cu mașina, când atenția i-a fost atrasă de agitația unei femei, cu un copil în brațe. Putea să-și vadă de drum, dar a ales să oprească mașina și să vadă despre ce e vorba, scrie Observatornews.ro.

Femeia, disperată, i-a spus că „moare copilul”.

Era vorba de un băiețel de 4 ani care nu putea respira, cu descărcare spumoasă la nivelul cavității bucale. Înghițise o bomboană pe care i-o dăduse bunica lui.

Jandarmul i-a aplicat câteva manevre de resuscitare, după care copilul a eliminat bomboana, a început să respire și să dea semne vitale. Alex tocmai salvase o viață.

”Viața oricărei persoane este importantă pentru noi, cei care veghem la siguranța cetățenilor, însă, în momentul în care discutăm de viața unui copil, totul capătă o încărcătură deosebită”, este mesajul care însoțește fotografia postată pe pagina de Facebook a Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Pensionarii ieșeni primesc tichete sociale cu ocazia Sărbătorilor de Paști

Cu ocazia Sărbătorilor de Paști pensionarii ieșeni vor primi...

500 de detectoare de fum și monoxid de carbon sunt montate gratuit în județul Iași

Departamentul pentru Situații de Urgență și  Inspectoratul General pentru Situații...

IȘJ Iași organizează o nouă simulare a examenelor naționale în perioada 17-19 aprilie 2024

Simulări ale Evaluării Naționale vor susține și 8.000 de...