vineri , 30 iulie 2021 2:46 pm
Iasi booked.net
-1°C
A general view shows an empty Palestinian parliament in the West Bank city of Ramallah, following Israel's arrest of some 20 Hamas lawmakers across the West Bank June 29, 2006. Israel seized Hamas cabinet ministers in the occupied West Bank on Thursday as it prepared to broaden a military offensive into the northern Gaza Strip, pressuring Palestinian militants to release a kidnapped soldier. REUTERS/Loay Abu Haykel (PALESTINIAN TERRITORIES)

Jaf pe o stradă din Iași

Un ieșean a fost pedepsit definitiv, după ce a fost acuzat că a jefuit un cetățean sud-coreean.

Astfel, C. A. L. a fost condamnat la o pedeapsă de doi ani și două luni de închisoare, cu suspendare, pentru furt, complicitate la acces ilegal la un sistem informatic, în formă continuată și complicitate la efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos, în formă continuată. Conform anchetatorilor, ieșeanul ar fi luat 1.000 de dolari americani de pe cardul victimei.

Amintim că, inițial, L. a primit o pedeapsă de doi ani și două luni de închisoare, cu suspendare, pentru furt, complicitate la acces ilegal la un sistem informatic, în formă continuată și complicitate la efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos, în formă continuată.

În urma incidentului respectiv, cetățeanul coreean a mers țintă la Poliție, unde a depus o plângere. După efectuarea unei anchete, oamenii legii i-au prins pe cei doi suspecți de comiterea jafului. Astfel, oamenii legii au ajuns la C. A. L. și o tânără.
Procesul celor doi tineri ieșeni a început pe data de 12 iunie 2020. Asta, după ce, pe 23 mai 2020, Codrin Andrei Lițcăneanu și Beatrice Florentina Savin au fost reținuți pentru 24 de ore.

Recomandări

Tânărul care a jefuit sala de jocuri din Nicolina, în arest pentru 30 de zile

Tânărul care a jefuit sala de jocuri de noroc din Nicolina a fost reținut de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *