joi , 20 ianuarie 2022 9:14 pm
Iasi booked.net
-1°C

Jaf de 800.000 de euro la Aeroportul Otopeni

Zeci de percheziții au loc, joi dimineața, în București și în județele Ilfov și Prahova la persoane acuzate că au furat produse de lux, cosmetice și băuturi din containerele încărcate la bordul avioanelor de pe Aeroportul Otopeni.

Poliția Capitalei a anunțat că, în această dimineață, aproximativ 200 de polițiști pun în aplicare 28 de mandate de percheziție, în București și județele Ilfov și Prahova. Perchezițiile vizează infracțiuni de furt, complicitate la furt, tăinuire și delapidare, conform StirilePROtv.ro.

Dosarul este instrumentat de Serviciul de Poliție Transporturi Aeriene Henri Coandă din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi București, în coordonarea Parchetului Militar București.

Potrivit polițiștilor, de la finele anului 2019 și până în prezent, mai multe persoane ar fi sustras produse de lux – ceasuri, bijuterii, produse de marochinărie, produse cosmetice și băuturi din containerele ce se încărcau la bordul avioanelor, cu produse destinate comercializării strict în acest spațiu.

Prejudiciul este estimat la aproximativ 800.000 euro.

Recomandări

Aeroportul Internațional Iași, al doilea aeroport regional din România, după traficul anual de pasageri

PREMIERĂ: Aeroportul Internațional Iași, al doilea aeroport regional din România, după traficul anual de pasageri …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *