joi , 20 ianuarie 2022 11:59 pm
Iasi booked.net
-1°C

Iulius Mall IAȘI a despodobit bradul alături de clienții săi – 80 de norocoși au plecat acasă cu o decorațiune neon!

Chiar dacă sezonul cadourilor s-a încheiat, Iulius Mall Iași a prelungit bucuria luminilor de neon pentru tot anul! Pe 8 ianuarie 2022, 80 de norocoși au fost premiați cu ornamentele din brad în cadrul evenimentului „Marea Descrăciuneală”, o experiență unică în care despodobirea s-a făcut live, chiar în fața clienților.

Ornamente neon, o atmosferă energică întreținută de un super DJ și tineri nerăbdători să-și aleagă decorațiunea preferată au fost ingredientele unui eveniment memorabil. Pentru că bradul de anul acesta a fost apreciat pentru originalitate, iar Iulius Mall este preocupat să-i surprindă pe clienți cu campanii inedite, inițiativa „Marea Descrăciuneală” a fost primită cu mult entuziasm. Într-o oră, cele 80 de decorațiuni disponibile deja aveau noi proprietari, care, pe măsură ce bradul era despodobit, se gândeau ce semn luminos li s-ar potrivi în cameră.

„Hello Lovely”, „Let’s Party”, baloane colorate, inimioare sau logo-ul TikTok , acestea au fost câteva dintre modelele aflate la dispoziția celor care au participat la eveniment. Decorațiunile s-au îndreptat rapid ca o „rachetă” spre norocoși, aceștia având doar 30 de secunde pentru a alege un neon light. Cu siguranță, ornamentele vor reprezenta un super background pentru cele mai cool fotografii pentru Instagram sau TikTok-uri virale, pe care abia așteptăm să le vedem.

Vino pe Instagramul Iulius Mall Iași pentru a vedea cum a decurs „Marea Descrăciuneală”!

Recomandări

BROW Bar & More a deschis în ansamblul Palas o locație dedicată stilizării sprâncenelor

Modelarea sprâncenelor este conceptul care a revoluționat industria beauty de-a lungul timpului. Apărute recent, tehnici …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *