joi , 28 ianuarie 2021 1:54 am
Iasi booked.net
-1°C

Iubita adolescentului care a ucis o tânără la Botoşani e păzită ca să nu se sinucidă

Fata care se cunoştea cu victima puştiului a primit ameninţări pe pagina de socilizare şi se simte atacată din toate părţile.

Mihaela, iubita adolescentului care a ucis-o pe Petronela, e păzită 24 de ore din 24. Adolescenta urmează să fie dusă la audieri, după ce Bogdan Ionel, băiatul în vârstă de 16 ani, a declarat că mobilul crimei este o jignire adusă de victimă prietenei sale.

Mihaela locuieşte într-un Centru de Plasament din Botoşani, dar de miercuri seara, de când tragedia a ieşit la iveală, a fost internată de şefii DGASPC la secţia Neurospihiatrie infantilă a spitalului judeţean Botoşani, susţine presa locală. Şi asta din cauza labilităţii psihice în care se afla, dar şi pentru a o proteja de valul de ură stârnit pe Internet la adresa ei.

Fata e e păzită permanent de angajaţii spitalului, existând suspiciunea că ar intenţiona să se sinucidă, după ce pe reţelele de socializare împotriva ei s-a declanşat un adevărat atac împotriva ei. Deoarece Bogdan susţine că a ucis-o pe Petronela pentru că aceasta i-a spus că iubita lui e “grasă şi urâtă”, Mihaela e acum linşată mediatic şi cei care o au în grijă încearcă să o protejeze, potrivit Observator TV.

Mai ales că au apărut şi acuze la adresa ei legate de prezenţa la locul crimei şi implicarea directă în aceasta. De altfel, fata şi-a închis total contul de facebook la mai puţin de 24 de ore după crimă şi după ce primise sute de mesaje de ameninţare şi jigniri teribile.

Recomandări

Crimă oribilă în Bacău

Crimă oribilă în comuna Helegiu, din județul Bacău. După ce părintele său l-a certat că …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *