sâmbătă , 4 iulie 2020 9:26 am
Iasi booked.net
-1°C

Italia: Ucisă cu sălbăticie de soţul gelos. Trei fetiţe au rămas fără mamă (VIDEO)

O tânără moldoveancă în vârstă de 36 de ani a fost ucisă cu sălbăticie de soţul ei, în Italia, după o căsnicie de 13 ani. Femeia, mamă a trei copii, a fost înjunghiată fără milă de bărbatul de 47 de ani.

Zînaida Solonari – Zîna, cum îi spuneau prietenii – a înţeles că soţul ei devenise foarte gelos şi, potenţial, periculos. Acesta a fost motivul pentru care, săptămâna trecută, a chemat carabinierii la locuinţa lor din localitatea Cologna al Serio, provincia Bergamo, relatează observator.ro.

Femeia le-a spus poliţiştilor că Maurizio Quattrochhi făcuse o criză de gelozie, devenise agresiv şi o amenința, bărbatul bănuind-o că are o relaţie cu un altcineva.

“Dacă pleci, te omor și apoi mă sinucid”, i-a spus Maurizio soției sale.

Oamenii legii s-au prezentat la apartamentul familiei, însă tânăra nu l-a mai denunţat. A preferat să se mute, împreună cu cele trei fiice ale ei, la sora sa, scrie La Repubblica.

Tânără mamă ucisă de soţ, în Italia. Zînaida Solonari a murit în plină stradă

Doar că, în noaptea de sâmbătă spre duminică, bărbatul cu care a împărțit 13 ani din viață, a aşteptat-o în faţa locuinţei şi, cu un cuţit de bucătărie, a înjunghiat-o de două ori: în gât şi în piept. După ce a atacat-o, italianul a fugit, lăsându-şi soţia să se stingă pe caldarâm. Tânăra mamă a fost găsită de sora ei care a chemat imediat o ambulanță, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

După mai puţin de 16 ore de la crimă, carabinierii l-au prins pe criminal între localitățile Calcio și Martinengo, apoi l-au dus la cazarma din Treviglio.

Astăzi, un judecător este aşteptat să confirme arestul preventiv.

 

loading...

Recomandări

Un băiat din Iași și-a omorât doi vecini de bloc, mamă și fiu, ca să facă rost de bani pentru droguri. Ieri, a primit închisoare pe viață

Închisoare pe viață. Aceasta este pedeapsa pe care, ieri, judecătorii Tribunalului Iași au stabilit-o pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *