marți , 18 ianuarie 2022 3:33 pm
Iasi booked.net
-1°C

„Istoria Iașului prin obiectiv”- Un nou proiect „Provocările Culturii”

Astăzi, 13 noiembrie 2019, începând cu ora 10.00, Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași, în parteneriat cu Universitatea Națională de Arte „George Enescu” Iași și Colegiul Național „Mihai Eminescu” Iași, desfășoară un nou proiect Provocările Culturii: „Istoria Iașului prin obiectiv”.

Întâlnirea va avea ca scop trasarea condițiilor de desfășurare a activităților, alături de voluntarii Ana Teodora Busuioc și Daniel Rotar de la Facultatea de Arte Vizuale și Design. Manifestările vor fi o modalitate de a cunoaște și înțelege nonformal, istoria orașului Iași și o încercare de a imortaliza prin obiectivul aparatului de fotografiat migrația valurilor istoriei peste „chipul” urbei noastre.

La eveniment vor fi și elevii de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Iași, coordonați de profesor Lăcrămioara Iordăchescu. Reprezentanții bibliotecii vor prezenta oferta serviciilor de bibliotecă, concomitent cu prezentarea ofertei de carte.

Această întâlnire se desfășoară în cadrul proiectului „Provocările Culturii„, care își propune să faciliteze contactul elevilor de liceu cu diverse zone ale culturii și interconectarea lor, prin expoziții, ateliere și seminarii și prin cunoașterea și aprofundarea acelor cărți din bibliotecă care dezvoltă tema propusă.

Recomandări

Elevii Școlii Gimnaziale Constantin Teodorescu” Războieni au primit tablete

Elevii Școlii Gimnaziale „Constantin Teodorescu” Războieni au primit tablete prin proiectul Achiziții de echipamente TIC …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *