marți , 9 martie 2021 12:35 pm
Iasi booked.net
-1°C

Își caută mama biologică, deși a abandonat-o când avea 3 luni

O femeie născută în Bârlad, acum 44 de ani, pe 4 octombrie, care a fost  adoptată când avea trei luni, face un apel către toți cei care o pot ajuta  să își găsească mama biologică. Ea a lansat un apel pe Facebook, cu detaliile pe care le cunoaște despre familia biologică și fotografii de când era mică, în speranța că își va găsi părinții biologici.

Sute de persoane din străinătate adoptate din România în urmă  cu mai bine de 20 de ani au reușit, în ultimii patru ani, să își găsească părinții biologici prin intermediul  unei pagini de Facebook. Totul a început când o româncă originară din județul Buzău și stabilită în Irlanda a început să își caute fratele, care a fost adoptat în urmă cu 26 de ani. Pagina de Facebook, creată în ianuarie 2015 de Ileana Cunniffe Băiescu, are zilnic solicitări de la persoane adoptate și este urmărită de peste 60.000 de oameni, informează vremeaboua.ro.

Apel către bârlădeni și cei din comuna Băcani!

Acum câteva zile, o femeie născută în Bârlad, pe 4 octombrie 1976 și adoptată când avea trei luni, a lansat un apel pe pagina „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României”. Iată apelul:

„Mă numesc Dima Elena și de mulți ani îmi caut familia biologică.
M-am născut  pe data de 4 octombrie 1976 în Bârlad, județul  Vaslui, și nu cunosc numele de familie pe care l-am avut la naștere. Dar știu că numele Elena mi-a fost pus de mama biologică. Cândva, o rudă mi-a spus că  bănuiește că sunt din Băcani, o comună din apropiere de Bârlad, dar această informație nu este sigură. La vârsta de 3 luni am fost adoptată, iar părinții adoptivi m-au iubit atât de mult, încât nu mi-am dat seama că sunt înfiată. Alte informații nu am, pentru că toate actele au fost distruse de către mama mea adoptivă. Singura mea șansă este ca cineva din acest grup minunat  să îmi recunoască trăsăturile feței sau să știe despre un copil născut în Bârlad în 4 octombrie 1976. Vă rog din suflet să mă ajutați să-mi găsesc familia biologică! Doamne ajută!”, scrie Elena Dima.

Pentru că vine 4 octombrie  acuși, oare nu am putea să-i facem cadou de ziua ei o întâlnire cu mama biologică? Vorba Elenei: Doamne Ajută!

Recomandări

Sfârșit de viață cutremurător pentru doi bătrâni. Au murit în aceeași noapte după 60 de ani de conviețuit împreună

O femeie de 78 de ani din Vaslui a murit la două ore după ce …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *