marți , 23 iulie 2019 3:25 pm
Iasi booked.net
-1°C

Irinel Columbeanu și-a scos “fetița” la joacă, în parc! Omul de afaceri are 61 de ani, iar iubita lui, 21!

Irinuca, fiica lui Irinel Columbeanu, mai are puțin și face 12 ani, iar preocupările sale sunt deja mai serioase decât jocul cu păpușile ori datul în leagăn, așa că omul de afaceri și-a îndreptat atenția și calitățile părintești către iubita lui cu 40 de ani mai tânără.

„Love is in the air” nu e doar refrenul unei melodii romantice semnate de Barry White, ci și descrierea perfectă a atmosferei ce plutea zilele trecute în Parcul Bordei din Capitală, unde, pe o bancă, retrași de zona copiilor care se zbenguiau într-o locație destinată totuși lor, stăteau Irinel Columbeanu și Oana Cojocaru, scrie libertatea.ro.

El, 61 de ani, ea, 21 de ani, amândoi în ținute tinerești. După o vară încinsă, în care s-a vorbit mult pe subiectul noii iubite din viața lui Iri, ajungându-se chiar la o despărțire între cei doi „porumbei”, iată că domnul Columbeanu și mult mai tânăra sa iubită sunt împreună, așa cum i-a surprins reporterul Libertatea!

Iniţial, domnişoara a vrut să retrăiască anii fără griji ai copilăriei şi s-a dat într-un căluţ de jucărie. A revenit însă repede pe bancă, lângă iubitul ei grizonant, unde cei doi au alternat dialogul cu butonatul telefoanelor, împărtăşindu-şi unul altuia diverse chestii de pe net. Detalii care, se vede treaba, i-au amuzat pe amândoi!

Recomandări

Nu rămâneți indiferenți! Această poveste de dragoste trebuie să continue!

Liga Militarilor Profesionişti a făcut public apelul unui camarad care are nevoie de ajutor pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *