sâmbătă , 31 octombrie 2020 3:47 pm
Iasi booked.net
-1°C

Ion Iliescu nu a votat la alegerile locale. Ce se întâmplă, de fapt, cu fostul președinte. Gestul care a stârnit îngrijorare în rândul apropiaților

Ion Iliescu nu a votat la alegerile locale 2020. Fostul președinte al României nu s-a prezentat nici la secția de vot și nici nu a cerut urna mobilă. S-a aflat ce se întâmplă, de fapt, cu fostul șef al statului.

Potrivit SPP, Ion Iliescu a evitat să voteze, la alegerile locale 2020, din cauza pandemiei de coronavirus.

Cum a votat Ion Iliescu, la alegerile prezidențiale

Nici la alegerile prezidențiale din 2019, Ion Iliescu nu s-a prezentat la o secție de votare. Atunci, însă, el a cerut urna mobilă, la locuința lui. La fel a votat și soția lui, Nina Iliescu, și ea ajunsă acum la vârsta de 90 de ani.

În cursul anului 2019, Ion Iliescu a fost internat de mai multe ori la Spitalul Elias din Bucureşti, din cauza problemelor cardiace.

Ion Iliescu a fost primul președinte al României care se voia liberă. A fost șeful statului timp de zece ani, în perioadele 1990 – 1996 și 2000 – 2004.

Fostul președinte este căsătorit de aproape 70 ani cu Nina Iliescu, inginer chimist, de profesie. Cei doi nu au avut copii, deși și-au dorit să devină părinți.

Ne-am dorit foarte mult, dar nu a fost să fie. Soția mea a avut 3 sarcini, toate toxice. Am vrut, mai apoi, să înfiem, dar pe vremea aceea nu era posibil.”, a spus Ion Iliescu, în urmă cu ceva timp.

Recomandări

Când vom scăpa de COVID-19!

Jessica Adams este astrologul care a prezis pandemia de coronavirus, iar acum a vorbit despre …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *