miercuri , 23 iunie 2021 12:03 pm
Iasi booked.net
-1°C

Iohannis la Iaşi: În locul Unirii, guvernanţii au preferat o hărmălaie populistă

Preşedintele Klaus Iohannis s-a folosit de manifestările de Iaşi dedicate Zilei Unirii Principatelor pentru a ataca din nou Guvernul, spunând că cei de la putere preferă ” hărmălaie populistă şi o jalnică ţopăială administrativă”, în timp ce regiuni istorice sunt private de mari proiecte.

„Din păcate, în locul Unirii, guvernanţii au preferat o hărmălaie populistă şi o jalnică ţopăială administrativă. În locul unei viziuni coerente, actualii guvernanţi pereclitează viitorul ţării cu o avalanşă de măsuri care se arată dezastruoase. România nu merită asemenea politicieni lipsiţi de responsabilitate faţă de ţară. Nici Iaşul nu merită să ajungă un oraş al proiectelor promise şi amânate, mai ales că vorbim despre proiecte precum autostrada şi spitalul regional”, a declarat preşedintele Klaus Iohannis.

„Unirea de obligă să facem totul într-un moment în care ţara trebuie să fie bine guvernată”, a mai spus preşedintele.

Preşedintele Klaus Iohannis a fost prezent miercuri, la Iaşi, cu o zi înaintea manifestărilor oficiale organizate cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Române. Totodată, a avut loc decernarea titlului de „Capitală Istorică a României” Iaşului.

Recomandări

Peste 6000 de elevi din Iași vor participa la Evaluarea Națională

La nivelul județului Iași, în vederea susținerii probelor pentru prima sesiune a examenului de Evaluare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *