Ioan Bârliba, managerul spitalului ”Sf. Spiridon” se retrage din activitate

Date:

Managerul celui mai mare si mai vechi spital din zona Moldovei, Spitalul “Sf. Spiridon” din Iasi, economistul Ioan Bârliba, a anuntat, joi, ca se va retrage de la conducerea unitatii medicale dupa expirarea contractului.

“Dupa cum stiti, un manager de spital are un contract de management semnat intre ministrul Sanatatii si managerul spitalului. Eu am dat acest concurs in urma cu trei ani. Mai exact, pe 18 noiembrie pe 2017. Contractul meu de management expira pe 18 decembrie. In acest context iau in calcul sa nu mai particip la un nou concurs si sa imi inchei, sa spun asa, socotelile cu Spitalul “Sf Spiridon” dupa ce 14 ani si jumatate am coordonat aceasta echipa minunata. Am spus ca iau in calcul acest lucru si am vrut sa stiti dvs. si sa nu aflati din diverse surse ce anume se mai zvoneste”, a declarat, in cadrul unei conferinte de presa, managerul Spitalului Sf. Spiridon din Iasi,

Intrebat fiind de jurnalisti de ce a luat o astfel de decizie, managerul Spitalului “Sf. Spiridon” a declarat ca a fost rugat de “consiliul de administratie al familiei” dar si pentru ca “poate e nevoie de sange tanar”.

“Haideti sa spunem asa: poate si starea mea de oboseala, poate e nevoie de sange mai tanar, s-a vehiculat aceasta expresie de sange tanar si, nu in ultimul rand, consiliul de administratie al familiei a fost cel care m-a rugat sa iau aceasta decizie pentru ca simt nevoia sa fiu alaturi de ei. Eu am 61 de ani (…) si cred ca pot sa mai fac si altceva. Ceea ce am putut sa fac pentru acest spital, cu modestia cuvenita, am facut. Sunt oameni minunati in acest spital”, a spus Ioan Barliba.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Noul terminal de la Aeroportul Iași devine operațional vineri, 29 martie

Zborul inaugural pentru T4 va fi pe ruta Iași...

Locuri de PARCARE scoase la licitație de către primăria IAȘI

Municipalitatea ieșeană, prin Direcția Exploatare Patrimoniu, va organiza pe...

Investiție importantă în modernizarea infrastructurii rutiere care leagă județele Iași, Neamț și Vaslui

Plenul Consiliului Județean Iași a aprobat, astăzi, în ședință...

Încep lucrărilor de reabilitare termică a Grădiniței cu Program Prelungit nr. 15

Licitația pentru încredințarea lucrărilor la Grădinița cu Program Prelungit...