miercuri , 25 noiembrie 2020 10:04 pm
Iasi booked.net
-1°C

Investiții în imobiliare în Iași!

O companie din Iași, producătoare de etichete pentru diverse articole, vrea să investească în imobiliare. Gabriel Adam, asociat la General Tex, construiște un imobil cu 8 etaje în capăt Păcurari. Investiția este de 4,5 milioane de euro. Firma colaborează cu 280 de branduri locale și din țară, potrivit bzi.ro.

Gabriel Adam, un personaj mai puțin cunoscut în spațiul public, intenționează să construiască o clădire de birouri pe șoseaua Păcurari nr.114, chiar în spatele magazinului Profi, în apropierea sensului giratoriu. Pe o suprafață de 2.003 metri pătrați, conform unui Plan Urbanistic Zonal (PUZ), va fi edificat un imobil cu regimul de înălțime de 2S+D+P+8E. Proiectul a primit aviz din partea Comisiei de Urbansim în ședința din data de 21.09.2020. Proiectul a fost avizat cu următorii indicatori urbanistici: POT (procent de ocupare a terenului) – 40 la sută, CUT (coeficient de utilizare a terenului) – 4, spații verzi – minimum 15 la sută. Proiectul va fi supus votului într-o viitoare ședință de Consiliu Local, urmând să intre în etapa de autorizare. Terenul a fost achiziționat în cursul anului trecut. Inițial, proiectul presupunea construirea mai multor imobile, fiind mai mulți proprietari. Până la urmă, Gabriel Adam a preferat să lucreze singur.

^

Omul de afaceri are calitatea de asociat în societatea General Tex SRL, ce activează în domeniul producției și finisării de etichete țesute pentru industria textilă și pentru industria încălțămintei. Gabriel Adam a anunțat o mișcare spectaculoasă, o colaborare cu celebra companie Zara, condusă de multimiliardarul Amancio Ortega.

General Tex SRL, cu punct de lucru în zona Poitiers, este deținută de mai mulți asociați: Anca Irina Adam (13 la sută), Gabriel Adam (20 la sută), Ramona Violeta Manolache (13 la sută), Vasile Andrieș (16 la sută), Ioan Gheghelaș (17 la sută), Severius Mihai Manolache (20 la sută). Societatea are un număr de 12 angajați, iar în 2019 a înregistrat o cifră de afaceri de 855.831 lei. Gabriel Adam mai apare ca asociat în firma de închirieri Urban Property Management SRL.

În 2019, compania a finalizat un proiect finanțat din fonduri europene, cu o valoare de 3,8 milioane de lei, pentru achiziționarea de utilaje și echipamente de ultimă oră. Proiectul a fost finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 – „Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii.

reclama adnow

Recomandări

ASF face prognoze pesimiste!

Autoritatea de Supraveghere Financiară precizează: „Al doilea „lockdown”, impus în multe țări, contribuie la o incertitudine …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *