marți , 21 septembrie 2021 4:55 am
Iasi booked.net
-1°C

Internship-uri pentru studenți la o universitate din Iași

Internship-urile oferite de Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași, la mare căutare în rândul studenților.
Nu mai puțin de 40 de studenți de la cele patru facultăți lucrează începând din 19 iulie 2021, în cadrul internship-urilor propuse de instituția de învățământ superior ieșeană. Asta în cadrul Stațiunii Didactice, de la Spitalul Clinic, Institutul de Cercetări pentru Agricultură și Mediu și agenții economici parteneri. Pentru activitatea prestată, tinerii studenți primesc o bursă în valoare de 2.707 lei pe lună.

Programul este căutat de către tineri, fiind înregistrată o concurență de peste doi candidați pe locurile oferite.

Internship-urile fac parte dintr-un program mai amplu al conducerii USV Iași de a sprijini financiar atât studenții cu performanțe științifice, cât și pe cei care fac parte din categorii sociale vulnerabile. USV Iași se numără printre puținele universități din țară care suplimentează substanțial numărul burselor, asigurând fondurile necesare din veniturile proprii. De asemenea, universitatea a inițiat programul „bursă de campus”, oferind studenților care reușesc să obțină media 8, în urma sesiunii, posibilitatea să lucreze în spații precum Biblioteca, Cantina, Stațiunea Didactică, Clinici veterinare sau alte spații alte facultăților.

Recomandări

Studenții și masteranzii USV Iași vor primi tablete

Peste 500 de studenți și masteranzi de la Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *