luni , 18 octombrie 2021 2:50 pm
Iasi booked.net
-1°C

Instabilitatea atmosferică continuă și în weekendul acesta

Nu scapam de codurile meteorologilor nici in zilele urmatoare. Precipitatii si vreme instabila in toata tara pana luni dimineata. Iasul este sub cod galben de ploi pana spre miezul noptii.

Agentia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben de precipitatii pana la ora 22 pentru jumatate de tara. Judetele Iasi, Neamt, Suceava si Botosani se afla sub incidenta acestui cod .

Se vor inregistra averse cu caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și grindină. Cantitățile de apă vor depăși local 20…25 l/mp și pe arii restrânse 35…50 l/mp.

ANM a emis si o informare meteorologica de manifestări de instabilitate atmosferică temporar accentuată, cantități de apă însemnate pentru toata tara, valabila pana luni la ora 10. 

Instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată în cea mai mare parte a țării. Vor fi perioade în care se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și căderi de grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15…25 l/mp, iar pe arii restrânse 35…40 l/mp.  Fenomenele vor fi mai frecvente în timpul după-amiezelor.

Recomandări

Tablete interactive utile pentru activitatea didactică

Tabletele școlare și sistemele digitale pentru Centrele de educație online achiziționate de Primăria Municipiului Iași …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *