joi , 20 ianuarie 2022 8:53 pm
Iasi booked.net
-1°C

Informare meteo de vreme deosebit de rece valabilă pentru toată țara

Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) au emis, în această dimineață, o informare meteo de vreme deosebit de rece valabilă pentru toată țara.

Potrivit ANM, începând de astăzi, 6 octombrie, ora 12.00 și până marți, 8 octombrie, ora 10.00, în România vremea va fi deosebit de rece, la munte vor fi prezente ninsorile, iar în zonele subcarpatice vor exista precipitații mixte.

„În intervalul menționat vremea va fi deosebit de rece și se vor semnala precipitații în majoritatea regiunilor. La munte, mai ales în Carpații Orientali și Meridionali, acestea vor fi predominant sub formă de ninsoare, în zona montană înaltă se va depune strat nou de zăpadă, iar temporar vântul va avea unele intensificări, spulberând zăpada.

În zonele subcarpatice aferente acestor masive, îndeosebi din Moldova și Transilvania, precipitațiile vor fi mixte”, se arată în informarea meteo emisă de meteoromania.ro.

Vremea se va menține deosebit de rece și pe parcursul zilei de marți (8 octombrie), precum și în noaptea de marți spre miercuri (8/9 octombrie).

Recomandări

Avertizare METEO: Vreme foarte RECE, vânt și ploi în WEEKEND! La munte va NINGE

Toată țara va fi, în următoarele 3 zile, sub o informare meteo de frig, precipitații moderate …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *