joi , 27 ianuarie 2022 9:04 pm
Iasi booked.net
-1°C

Info Iași, pentru NEVOIAȘI! Fii CRĂCIUN în inimile COPIILOR

Se apropie cu pași repezi Sfintele Sărbătorii de iarnă! Este perioada cea mai îndrăgită de copii, mai ales dacă ne gândim la dimineața în care aceștia vor găsi sub brad cadourile lui Moș Crăciun.

Crăciunul este perioada din an în care avem ocazia să redescoperim bucuria de a dărui, este momentul de reîntâlnire cu cei dragi, dar este și momentul când trebuie să ne gândim la cei nevoiași din jurul nostru.

Știm cu toții că de Crăciun, se întâmplă minuni!

Pentru unii de lângă noi, ”miracol” înseamnă a avea ce pune pe masă celor dragi în seara de Ajun, focul trosnind în sobă și un brad împodobit lângă care copiii să cânte colinde.

Tot ce își doresc copiii de la Moș Crăciun sunt hăinuțe care să le țină de cald, încălțăminte cu care să poată merge fără griji la săniuș și bineînțeles, dulciuri și jucării.

Astfel, Cotidianul local ”Info Iași Online” a inițiat campania ”Info Iași, pentru NEVOIAȘI”, campanie care are ca obiectiv final achiziționarea de alimente, jucării și îmbrăcăminte pentru copiii nevoiași atât din municipiu, cât și din județul Iași.

Prin această campanie, dorim să punem un zâmbet cât de mic pe fețele sutelor de copii pentru care Crăciunul este doar un vis pe care nu și-l permit din vari motive.

Noi, împreună, putem să aducem mângâiere, alinare, ajutor și speranță celor aflați în nevoie. Toți copiii merită să aibă parte de magia sărbătorilor de iarnă, de un Crăciun fericit, iar acest lucru stă și în puterea noastră. Un simplu gest al nostru poate însemna pentru ei totul.

Alături de Cotidianul ”Info Iași Online” s-au alăturat o mână de antreprenori pentru care Crăciunul înseamnă speranță, bucurie, dăruire și susținere.

Astfel, sponsorii oficiali ai campaniei ”Info Iași, pentru NEVOIAȘI” sunt: OMINI  CLINIC, LA SIBIENI, BODY LINE GYM și EUROLUX TAXI.

Toți cei care doresc să se alăture acestei campanii de suflet pot să pregătească cadouri, ori să achiziționeze alimente, jucării, produse de igienă și rechizite.

Toate darurile vor fi colectate la sediul Bisericii Vulpe din Iași de pe Str. Sărărie, iar pentru cei care nu pot ajunge la sediul bisericii, pot lua legătura cu organizatorii la numărul de telefon: 0747.233.233.

Toate darurile urmează a fi distribuite, în prag de sărbători, duminică, 19 decembrie, începând cu ora 16:00 la Biserica Vulpe.

Copii la care vor ajunge DARURILE vă vor mulțumi printr-un recital de COLINDE

Totodată, tot duminică, 19 decembrie, începând cu ora 16:00 la Biserica Vulpe, copii care vor beneficia de toate darurile, pregătesc celor care le vor oferi cadouri un recital de colinde în semn de mulțumire și apreciere.

Oricine dorește doar să îi asculte ori să le oferte din puținul său, este așteptat la eveniment.

NU UITA! Gesturile mici, fac diferența, iar pentru cei care nu știu ce înseamnă Crăciunul…îi poți  arăta chiar tu MAGIA LUI!

MULȚUMIM SPONSORILOR ȘI TUTUROR CELOR CARE SE VOR ALĂTURA CAMPANIEI ”Info Iași, pentru NEVOIAȘI”

Recomandări

PALAS, deschis în a doua zi de CRĂCIUN și pe 2 ianuarie 2022

Intrăm pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru sărbătorile de iarnă, iar Palas este …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *