marți , 14 iulie 2020 6:19 pm
Iasi booked.net
-1°C

Info Frumusețe: TOT CE TREBUIE SĂ ȘTIȚI DESPRE EPILAREA DEFINITIVĂ (P)

Suntem femei și este important să fim mereu pregătite, mai ales acum, când a venit vara și totodată perioada concediilor.

De câte ori părul nedorit nu v-a dat bătăi de cap? Acum nu trebuie să va mai faceți grijă! Tehnica a evoluat și acum aveți la dispoziție o multitudine de soluții definitive.

Tratamentul de epilare definitivă este unul dintre cele mai cerute tratamente în medicina estetică în general, însă puțină lume știe că sunt tratamente care pot trata atât pacientele cu pielea mai închisă la culoare cât și persoanele puțin bronzate.

În acest articol vă prezentăm mai multe detalii în ceea ce privește epilarea cu laser dioda, respectiv cu aparatul Elysion Pro.

Acesta funcționează pe principiul termolizei selective ajungând la temperaturi foarte mari pentru a distruge foliculii de par fără a afecta țesuturile înconjurătoare.

Acest tratament avansat și cu rezultate uimitoare a fost posibil numai după apariția pe piață a acestor lasere,  dioda cu putere de mare dar cu lungime de undă care să ajungă direct sub piele , acolo unde este ținta noastră .

În general, vechile metode de epilare definitivă se bazau pe surse de lumină înalt pulsată sau laser alexandrit care captau energia din pigmentul firului de par, explodând foliculul.

Laserele de tip dioda reușesc o trecere prin piele fără să lase în urmă o energie, eliminând astfel riscurile de arsură și redă posibilitatea a face tratamentul și pe o piele bronzată.

Datorită acurateții și a impulsurilor ridicate și repetate, această tehnologie are rezultate bune pe orice zonă a corpului, reducând mult timpul de tratament și obținând rezultate optime imediate.

Este cel mai neinvaziv laser pentru epilarea definitivă, fără durere, care până acum câțiva ani, părea un simplu mit .

Dacă alegem acest tratament trebuie să știm că acesta se realizează pe parcursul mai multor ședințe. Sunt necesare între 4 și 8 ședințe, în funcție de fiecare pacient în parte și se fac la un interval de 5 sau 8 săptămâni. Durata se mărește odată cu numărul de ședințe efectuate.

Desigur, trebuie să știm că sunt și câteva contraindicații. Această procedura nu este recomandată pe timpul sarcinii, pe piele iritată, infectată sau tatuată, persoanelor cu probleme oncologice sau care se află sub tratament medicamentos.

Acest tratament de epilare laser cu Elysion Pro – Dioda îl puteți găși la Swan Beauty Studio din Str. Smârdan nr. 65, Iași, acolo unde vă așteaptă multe alte tratamente de ultimă generație pentru corp și față, dar și mega reduceri în această perioadă.

loading...

Recomandări

15 noi cazuri de coronavirus, depistat în weekend, la Iași

Iaşul a atins pragul de 1.070 de cazuri de infectări cu noul coronavirus. În acest …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *