marți , 18 mai 2021 4:30 am
Iasi booked.net
-1°C

Incredibil! Copil de doi ani, electrocutat la un bancomat din Oradea

Incident mai puţin obişnuit în Oradea, unde un copil de doi ani a ajuns la spital după ce s-a electrocutat la un bancomat din oraş. Băieţelul are arsuri la o mână şi se află acum sub supravegherea medicilor de la Spitalul Municipal din Oradea.

 

Întâmplarea a avut loc sâmbătă seară, la o sucursală a unei bănci din cartierul orădean Rogerius. Copilul a însoţit-o pe mama sa, care a mers să scoată bani de la bancomat. La un moment dat, copilul a pus mâna pe aparat, moment în care a fost electrocutat, informează Digi24.

Părinţii l-au dus imediat la Spitalul Municipal, aflat la mică distanţă. Medicii au constatat că are arsuri la o mână şi i-au acordat imediat îngrijirile necesare.

În cele din urmă, copilul a fost externat la ceererea mamei, deşi doctorii au recomandat internarea. Tătăl băieţelului a sesizat şi Poliţia în legătură cu acest incident.

Echipele de intervenţie ale băncii sunt la faţa locului pentru a verifica dacă ATM-ul are o defecţiune. Deocamdată, ATM-ul a fost oprit.

Specialiştii în sisteme electrice spun că un astfel de incident nefericit se poate întâmpla atunci când un fir neizolat atinge carcasa metalică a bancomatului care nu este prevăzut cu împământare. O cauză mai precisă a acestui incident va fi găsită însă după o verificare mai amănunţită a aparatului.

Recomandări

În județul Iași un copil a fost mușcat de un câine

Duminică, 16 mai, un apel la 112 a semnalat faptul că un copil, în vârstă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *