sâmbătă , 21 septembrie 2019 8:08 pm
Iasi booked.net
-1°C

Inconștient: nu a fost suficient că a fost prins fără permis, dar a lăsat și un minor să-i conducă mașina pe drumurile publice

Poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Berezeni efectuează cercetări cu privire la un cetățean român pentru conducere fără permis şi încredințarea autoturismului unui minor.

La sfârşitul săptămânii trecute, polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Berezeni – I.T.P.F. Iași, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic, pentru un control de rutină, pe comunicația Huși-Murgeni, un autoturism marca Audi, înmatriculat în România, condus de cetățeanul român C.S., în vârstă de 41de ani, domiciliat pe raza județului Galați.

La controlul de frontieră, în momentul solicitării permisului de conducere, bărbatul a declarat că nu posedă permis.

În urma verificărilor specifice efectuate, s-a concluzionat că bărbatul este proprietarul autoturismului și că nu posedă permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule.

Câteva ore mai târziu, polițiști de frontieră din cadrul aceluiași sector au oprit pentru un control de rutină, pe comunicația Huși-Murgeni, același autoturism marca Audi, de această dată condus de cetățeanul român S.C., minor, care era însoțit de proprietarul autoturismului, cetățeanul român C.S..

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi încredinţare a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice, unei persoane care nu posedă permis de conducere, faţă de C.S. şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Recomandări

Bărbat de 38 de ani, încăţuşat de poliție. Circula fără permis de conducere și nu a oprit la semnalele polițistului

Un bărbat de 38 de ani din Holboca a fost depistat fără permis. Acesta nu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *