vineri , 14 august 2020 10:40 pm
Iasi booked.net
-1°C

Încep lucrările la drumul Moreni-Prisăcani- Măcărești- Grozești

Încep lucrările pe al doilea drum ca lungime din județul Iași, DJ 249 D: intersecție 249 E -Moreni-Prisăcani- Măcărești- Grozești – intersecție DJ 244 F.
În cursul zilei de ieri, Consiliul Județean, a semnat, prin Direcția de Administrare a Drumurilor și Podurilor, contractul de modernizare a celor 28,6 km cu constructorul desemnat câștigător al licitației derulată pe Siteul Electronic de Achiziții Publice.
”Acest drum este vital pentru localitățile de pe malul Prutului. Ne bucurăm că va fi modernizat și asigurăm constructorul că va avea sprijinul nostru, al autorităților locale și, cred eu, și buna înțelegere a localnicilor pentru disconfortul care va fi pe toată această perioadă a derulării lucrărilor”, a spus George Cristea, primarul comunei Grozești.
” Modernizarea acestui tronson a fost dorința cea mai mare a oamenilor din Prisăcani pentru că unește cele patru comunități începând de la Tomești și până la Grozești. Eu îi rog pe localnici să aibă un pic de răbdare pentru că lucrurile mari se fac în timp, nu în forță, iar bucuria de astăzi va fi mult mai mare atunci când lucrările vor fi finalizate și vom circula pe un drum foarte bun ”, a declarat Ghiorghe Stanciu, primarul comunei Prisăcani.
Valoarea contractului este de 54,5 milioane de lei (fără TVA).
Durata de execuție este de 36 de luni, iar pentru lucrările realizate, constructorul va oferi o garanție de 60 de luni.

Recomandări

Lucrările la DJ 280B Târgu Frumos-Cucuteni au fost finalizate

Lucrările la DJ 280B Târgu Frumos-Cucuteni au fost finalizate, având loc recepția celor 9,2 kilometri. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *