marți , 12 noiembrie 2019 12:35 pm
Iasi booked.net
-1°C

Incendiu și explozii la un depozit de materiale reciclabile din Buzău

Un incendiu uriaș a izbucnit la un depozit de materiale reciclabile din Buzău. Focul s-a extins pe o suprafață de 3 mii de metri pătrați și s-au produs și explozii. Sute de oameni au fost evacuați din clădirile din apropiere. Un mesaj Ro-Alert a fost transmis către populația locală.

Potrivit observator.ro, incendiul a izbucnit marți seară, în hala unei firme din Buzău care se ocupă cu reciclarea materialelor. Potrivit celor de la ISU, în depozit sunt materiale feroase, dar și mase plastice și alte materiale combustibile.

”Incendiu de deșeuri materiale combustibile în zona de nord a orașului Buzău, cu degajări mari de fum. Evitați/ocoliți zonele expuse, închideți geamurile locuințelor, accesați canalele media și aplicațiile din mediul on line ale DSU și IGSU pentru mai multe informații și actualizări despre situația produsă”, spune mesajul Ro-Alert.

Gazele și curentul electric din zonă au fost întrerupte. De asemenea, un perimetru în jurul incendiului a fost izolat.

Mai multe butelii de oxiacetilenă, aflate în pericol de explozie, au constituit o prioritate pentru pompieri, care au încercat să le îndepărteze. Echipele de intervenție încearcă să controleze focul, însă există risc de extindere.

Recomandări

Al doilea incendiu la Rahova, unde este încarcerat Liviu Dragnea

Pompierii au intervenit, din nou, la Penitenciarul Rahova, după ce deținuții au provocat un nou …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *