luni , 17 mai 2021 3:32 am
Iasi booked.net
-1°C

Incendiu la un apartament din Dacia. Pompierii au intervenit de urgenţă pentru a salva o persoană blocată în locuință

În cursul amiezii, un alt incendiu a izbucnit în municipiul Iaşi, de această data în cartierul Dacia.

Flăcările s-au manifestat la etajul 3 al unui apartament din zona staţiei Bicaz, bulevardul Dacia. Potrivit informaţiilor de ultimă oră, reporterii BZI susţin că ar fi o persoană surprinsă în incendiu.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Judeţean Iaşi a transmis faptul că a intervenit o autoutilitară de stingere cu apă şi spumă, o autoutilitară TA şi un echipaj de terapie intensivă mobila cu 9 subofiţeri.

Din incendiul din Dacia, o femeie de 60 ani găsită în stop cardio-respirator, probabil intoxicaţie cu fum, resuscitată după 15 min, este dusă acum în UPU din cadrul Spitalului Sf. Spiridon.

De asemenea, o altă femeie de 70 ani cu atac de panică a fost preluată de echipajul medical”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu, şefa UPU SMURD Iaşi, notează BZI.

Victima din incendiu, o persoană imobilizată la pat, în vârstă de 70 de ani, a fost scoasă din apartament de pompierii aflați în intervenție. Acesteia i s-au aplicat măsurile de prim ajutor, iar resuscitarea a durat zeci de minute. Persoana a fost transportată la spital.

Recomandări

Incendiu în zona Metalurgie

În aceste momente pompierii intervin de urgență la un incendiu care a izbucnit la mansarda …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *