vineri , 21 ianuarie 2022 5:36 pm
Iasi booked.net
-1°C

Încătuşare de tot râsul, la Bacău. Poliţistul a fost tăvălit de suspect, în mijlocul străzii (VIDEO)

Scene incredibile au fost filmate în centrul orașului Bacău, în timp ce o patrulă de poliţişti încerca să încătuşeze un suspect. Unul dintre agenți s-a luat la trântă cu bărbatul periculos, în timp ce colega sa, îi oferea mai mult un suport moral. A fost nevoie de intervenția a doi cetățeni pentru ca bărbatul să poată fi imobilizat.

Conform romaniatv.ro, agenții au fost chemați să intervină din cauza unui bărbat violent care îi teroriza pe trecatorii din zona spitalului din Bacău. Ajunși la fața locului, polițiștii au încercat să îl încătușeze pe individ.

Pe imagini se observă cum unul dintre agenți se ia la trântă cu scandalagiul, în încercarea de a-l potoli. În tot acest timp, colega sa îi oferă mai mult sprijin moral și e mult mai interesată să nu-și piardă pixul și agenda.

Până la urmă, doi trecători au sărit în ajutorul polițiștilor care nu reaușeau sub nicio formă să-i pună cătușele bărbatului agresiv.

În cele din urmă, individul a fost încătușat și dus la secție, apoi a fost internat la sectia de Psihiatrie a spitalului din Bacau.

Recomandări

Un polițist din București a venit drogat la muncă

Un polițist de la Secția 20 din București a fost retras din serviciu pentru că …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *