marți , 27 octombrie 2020 2:45 pm
Iasi booked.net
-1°C

Încă un spital din Iași a rămas fără locuri pentru pacienții infectați cu COVID-19

Cele 45 de cazuri noi de infectați cu COVID-19 au umplut ieri încă un spital din Iași. Este vorba despre Spitalul CFR, unitate suport Covid, a rămas fără locuri, cele 80 de paturi fiind ocupate în totalitate.

La Spitalul de Boli Infecțioase, după externări, mai existau 12 locuri la saloanele de confirmaţi şi două paturi la Terapie Intensivă.

În schimb, vestea bună este că Spitalul Militar va oferi și el suport pentru infectații cu COVID-19.

“O veste bună pentru noi. Vom lucra mai relaxaţi în ceea ce priveşte posibilitatea de internare a pacienţilor pentru că am primit un suport din partea Spitalului Militar. Este vorba despre 28 de locuri pentru zona de confirmaţi din care 10 locuri cu posibilitatea de administrare de oxigen şi trei locuri pentru zona de terapie intensivă. Am acoperit şi din punctul de vedere al politicii de personal cu medici infecţionişti, dintre care unul este detaşat din reţeaua MApN şi un alt medic din reţeaua Ministerului Sănătăţii. În felul acesta, cred că nu vom mai avea emoţii de la o gardă la alta că nu vom mai avea locuri pentru pacienţi”, a declarat Carmen Dorobăţ, managerul Spitalului de Boli Infecţioase.

Recomandări

Moarte suspectă de COVID-19 la Bârlad: trupul plin de lovituri si vânătăi a fost dat cu fond de ten la morgă

Acuzatii grave la adresa cadrelor medicale din Bârlad. Rudele lui Andrei Bogdan, tânãrului de 33 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *